Η Αμοργός μας… ένα μικρό νησί των Κυκλάδων με τόσες φανερές αλλά και κρυφές αρετές το οποίο μαγεύει τον κάθε επισκέπτη με ξεχωριστό τρόπο. Δεν είναι ψέμα πως κατεβαίνοντας από το καράβι, η πρώτη σου αίσθηση… είναι αυτή η περίεργη αύρα , η οποία σε κυριεύει και σου μένει αξέχαστη.
Οι μαρτυρίες σχεδόν όλων των επισκεπτών του νησιού αναφέρουν αυτήν την περίεργη αύρα σαν πρώτη τους ανάμνηση όταν θα θυμηθούν την Αμοργό.
Στην Αμοργό… εικόνες και ακούσματα που ξεμπλέκονται και ξεπροβάλλουν μπροστά μας, αναπάντεχα, σαν τις παλιές αγάπες. Η σκέψη απελευθερώνεται και αξιολογούμε ξανά τις λεπτομέρειες μιας καλής ζωής που τις ξεχνάμε με την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Ξανασυναντάμε τα αθώα εκείνα βλέμματα των απλών ανθρώπων που σου προσφέρουν ολόψυχα την καλημέρα τους χωρίς να περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα…
Η Αμοργός είναι το ανατολικότερο νησί των Κυκλάδων με 2000 κάτοικους. Η μορφολογία του νησιού είναι έτσι ώστε μπορούμε να πούμε ότι χωρίζεται σε τρία μέρη.
Το βόρειο τμήμα στο οποίο είναι η περιοχή της Αιγιάλης, το κέντρο του νησιού, στο οποίο είναι το κεντρικό λιμάνι των Καταπόλων και μόλις 10 λεπτά παραδίπλα η πρωτεύουσα η Χώρα και τρίτον το νότιο τμήμα στο οποίο είναι η περιοχή της Κάτω Μεριάς. Το κάθε μέρος έχει τα δικά του, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα κρατήσουν τη διάθεση και το κέφι του επισκέπτη απασχολημένο μέχρι την τελευταία μέρα των διακοπών του.

όνομα:
άφιξη:
αναχώρηση :
ξενοδοχείο:
e-mail:
αριθμός ατόμων: